Vet De Tillgängliga Alternativen För Förstorad Prostatabehandling

Warning message

The Webform.com service is due to shut down in 2023. Submissions to this form will soon be disabled. See the Webform.com blog for more information.
What is 9 + 2?

Det finns så många män som måste fatta ett beslut om att söka rätt behandling för en förstorad prostata eftersom de blir äldre. Vid cirka 40 års ålder börjar prostatakörteln hos en man att förstora. När det börjar förstora kan det applicera kraft på urinröret, röret som passerar urinen. Resultatet av detta kan vara problem med urinering. Blåsans muskel svarar på detta genom att dra sig starkare samman för att tvinga urin genom hela urinröret. När detta händer kan män känna en oväntad lust att urinera oftare.

images4.jpg

 

Vanligtvis har blåsan problem med att tömma helt så att urinvägsinfektioner kan hända. Dessa problem kan till och med leda till njur- eller urinblåsskada eller allvarlig urinretention- en medicinsk brådska där man oväntat inte kan kissa.

 

Vissa upplever inga komplikationer eller symtom med en förstorad prostata. Andra kan känna följande indikationer: en svag urinström, problem med att börja urinera, droppa urin efter urinering, känsla som att urinblåsan inte är tom efter ordentlig urinering, inte kan kontrollera urinläckage, oftare behöver kissa och urin blod.

 

Svåra symptom som kräkningar, illamående, frossa och feber som tycks försämras och eskorteras av smärta i nedre delen av ryggen samt blod i urinen kräver omedelbar uppmärksamhet. Om allvarlig urinretention måste man gå till akutmottagningen i närheten omedelbart.

 

Män över 50 år måste ha årliga undersökningar för att kontrollera om det finns en inflammerad prostatakörtel. När det finns en analys kan en läkare inte föreslå någon behandling om tecknen är milda. Rutinmässiga kontroller bekräftar att det inte finns några problem. Ett enkelt skydd att ta hemma är att urinera så ofta som krävs och försöka ta bort urinblåsan. I början av situationen kan en läkare föreslå vaksam väntan på att låta tid för indikationerna bli mer kontrollerbara. Om det verkar som att de försämras finns det några mediciner som du kan Köp Avodart online som kan lindra obehaget. När indikationer blir allvarliga och behandling behövs finns kirurgiska och medicinska processer tillgängliga. Man kanske föredrar att dessa behandlingar får bättre livskvalitet.

images7.jpg

 

Det finns olika typer av mediciner som används för att bota indikationerna på en förstorad prostata. Alfa -blockerare hjälper till att lugna ner musklerna runt och i prostata. Andra som dutasterid och finasterid kan hjälpa till att lindra tecken genom att prostata krymper. Goda resultat har observerats hos patienter som tar en blandning av båda.

 

Det finns olika typer av kirurgiska processer för att bota tecken på en förstorad prostata. Förstå att transuretral resektion av prostata innefattar att skrapa bort prostatans innersta kärna för att minska tyngden på urinröret. Denna typ av snitt av prostata är när två små storlekar av nedskärningar görs i prostata tillsammans med avsikten att tömma tryck. TUMT (transuretral mikrovågs termoterapi), TUNA (transuretral nålablation av prostata) och ILC (interstitiell laserkoagulering) är några andra processer som värmer prostata vävnad till en specifik nivå där den skulle krympa bort och dö av. Om du vill kan du Minska prostatan med Avodart dutasterid.