Forstå fysiske og psykiske årsager til erektil dysfunktion

Warning message

The Webform.com service is due to shut down in 2023. Submissions to this form will soon be disabled. See the Webform.com blog for more information.
What is 2 + 3?

Alle de situationer, der påvirker nutidens mand, er ED en af ​​de mest diskrete og mest almindelige. Ingen mand ville nogensinde informere dig om, at han føler smerte fra ED. Ved du hvorfor? Mands maskulinitet bestemmes generelt af deres styrke, succes såvel som virilitet. Erektil dysfunktion formodes at være en interferens for alle tre, da det påvirker deres evner til at få børn og til at præstere. Utilstrækkelighed og skam overskygger deres logik og bliver til hans kontinuerlige ledsagere. Der er mange mænd, der føler sig ufuldstændige i tilfælde af, at de ikke engang kan producere en stærk erektion. For at afhjælpe dette problem, bør du vælge muligheden for Køb Caverject med en online recept.

Rapporter viser, at en ud af ti mænd har et problem med deres afmagt i et eller andet niveau af deres liv. Men nogle af dem ville nogensinde indrømme at have det. Nogle ægteskaber er afsluttet kun på grund af ED selvom de ikke kan have erektion, men da han ikke kan acceptere den sandhed, at han ikke er i stand til at producere en stærk erektion. Selvom kvinden kender og støtter deres tilstand, er det naturligt i sig selv at skamme sig over det og irritere det over for alle. Denne lidenskab af ham fusionerede med hans manglende evne til at udtale deres angst og frygt kan sende deres ægteskab til klipperne. ED er ikke en alvorlig situation i sig selv, da der er nogle metoder til at helbrede det. Det bliver seriøst i henhold til, hvordan manden vil tage det og dets konsekvenser.

Mysimba

At have mandlig ED er endnu ikke verdens ende, selvom det kan se ud til nogle. Mænd er blevet bange for denne situation på grund af dens forskellige konsekvenser og komplikationer. En kan være, at de ikke er i stand til at gøre deres partnere glade. Hvis de ikke seksuelt kan glæde deres partnere, kan de blive erstattet af alle, der kan. En mere er deres spænding ved afvisning fra deres jævnaldrende, hvis de bemærkede, at han er bekymret over denne situation. Hvad du kan udføre for at lindre hans spænding er at give ham den trøst, at selvom han har denne situation, reducerer det ikke, hvordan han bliver bekendtgjort af dem.

reglerne og til Køb Caverject injektioner Hold dig til, du har mulighed for at bygge et perfekt liv generelt ikke kun for at holde sig væk fra ED. Bare du skal følge nogle enkle trin:motion–

- RegelmæssigSundhedspersonale har bemærket, at mænd, der gør det motion regelmæssigt står over for 30% mindre ED -risiko. Regelmæssig træning holder dit hjerte i perfekt form og endda opretholder den normale cirkulation af blod.

- Stop med at ryge - Det forårsager sammentrækning af blodkar, der opstår forhindringer, der påvirker den nødvendige blodgennemstrømning i penis, hvilket gør hård erektion.

- Reducer det overdrevne alkoholforbrug– Hold dig væk fra at drikke mere end to alkoholholdige drikkevarer på en dag, hvis du er en mand eller mere end en drink dagligt, hvis du er kvinde. Det har en betydelig indvirkning på dit nervesystem.