5 tekenen die erop wijzen dat u een vergrote prostaat heeft

Warning message

The Webform.com service is due to shut down in 2023. Submissions to this form will soon be disabled. See the Webform.com blog for more information.
What is 10 + 3?

Als we het hebben over de prostaatklier, dan is het een belangrijk onderdeel van het mannelijke generatieve systeem. U moet weten dat de prostaat een vloeistof aanmaakt die zich efficiënt vermengt met sperma en enkele andere vloeistoffen tijdens de ejaculatie. Deze soorten vloeistoffen voeden en transporteren sperma tijdens de procedure van sperma-ejaculatie tijdens seksuele opwinding. U moet weten dat de normale prostaatklier ongeveer de grootte van een walnoot heeft.

Vijf methoden om te weten of u een probleem met een vergrote prostaat kunt hebben:

De indicaties van een vergrote prostaat kunnen verschillen, maar de gebruikelijke behandelingen zijn:

1) Problemen of veranderingen bij normaal urineren, zoals een onderbroken, aarzelende, zwakke stroom.

2) Urgentie, dribbelen of lekken,

3) Meer herhaaldelijk urineren, voornamelijk 's nachts. Het staat bekend onder de naam nocturia.

4) Vaak het gevoel dat je moet plassen, maar er komt niets uit.

5) Ongemak of pijn bij het urineren

levitra20m

Er zijn veel mannen die een indicatie hebben van een prostaatobstructie die veel kans heeft om een ​​chronische nierziekte te ontwikkelen. Dit zijn gevaarlijke en verontrustende problemen als ze niet op tijd worden gevonden en gecorrigeerd. Kies de optie van Alprostadil injectie of Koop Caverject met een online recept die uw problemen kunnen behandelen.

U moet weten dat prostaatvergroting gebruikelijk is naarmate een man ouder wordt en ouder wordt. Zodra mannen de leeftijd van 40 jaar hebben bereikt als er in hun familie sprake is van prostaatkanker of vergrote prostaat, moeten ze hun specialist raadplegen voor een prostaatonderzoek. Als er geen voorgeschiedenis van prostaat in de familie is, moeten mannen jaarlijks een prostaatonderzoek ondergaan als ze de leeftijd van 50 jaar hebben bereikt. Medisch specialisten noemen dit een vergrote prostaat. Toen je ontdekte dat het probleem van de prostaat groter wordt, zorgt de nabijgelegen weefsellaag ervoor dat het niet groter wordt, wat een impact heeft op de prostaatklier om naar binnen te drukken naast de urethra en de stroom te beperken, waardoor de ruimte voor urine wordt beperkt om gemakkelijk te passeren. De wand van de blaas wordt zelfs prikkelbaar en dikker.

De blaas begint samen te trekken, zelfs als hij zelfs maar kleine hoeveelheden urine vasthoudt, waardoor de man vaker moet plassen. Uiteindelijk wordt de blaas zwakker en verliest hij de vaardigheid om zichzelf volledig te legen en blijft de urine in de blaas. Het dunner worden van de urethra en gedeeltelijke afvoer van de blaas veroorzaken veel van de problemen die verband houden met het probleem van een vergrote prostaat. Een specialist kan een vergrote prostaat onder controle houden tijdens het gevreesde vingerprostaatonderzoek. Na onderzoek kunt u Koop Caverject injecties om uw probleem perfect te behandelen.

Behandelingen van vergrote prostaat variëren. Hoewel er enkele effectieve farmaceutische medicijnen beschikbaar zijn om betere symptomen van prostaatvergroting te krijgen, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen. Er zijn weinig efficiënte natuurlijke behandelingen samen met het gebruik van tijdrovende kruidenproducten. Zelfs voor sommige andere remedies moeten mannen veel bewegen, een goed dieet volgen, inclusief omega-3-vetzuren en vezels.

Na weinig slechte bijwerkingen te hebben gehad van voorgeschreven pillen voor angst en stress, waaronder erectiestoornissen, migrainehoofdpijn, verwarring en wazige verlichting voor deze indicaties, werd gevonden door middel van holistische, natuurlijke oplossingen.