Vänta ett minut om du planerar gastrisk förbikoppling för viktminskning

Warning message

The Webform.com service is due to shut down in 2023. Submissions to this form will soon be disabled. See the Webform.com blog for more information.
What is 6 + 2?

När du har testat de olika sätten att gå ner i vikt utan att lyckas kan det vara dags att överväga gastrisk bypass-operation. Detta är en typ av operation som kommer att ändra hur din kropp tar upp näringsämnen och eventuellt mängden mat du kan konsumera. Det kan vara ett bra alternativ för människor som har viktrelaterade hälsoproblem. Men du kan till och med planera att Köp Mysimba online även om du vill hålla dig borta från operation.

 

Bariatrisk kirurgi är ett vanligt namn för viktminskningskirurgi. Även om det finns många olika typer av sådana läkemedel som du Köp Mysimba Sverige. Idag kommer de flesta kirurger att föredra att gå till gastrisk bypass-operation eftersom det har relativt mindre riskfyllda komplikationer jämfört med andra typer av bariatrisk kirurgi.

spedrapills 

Gastric bypass-förfarande

 

Operationen utförs i två steg med det första steget som involverar separationen av magen i en mindre övre del och en större nedre del. Det mindre avsnittet är avsett att hålla en begränsad mängd mat. Generellt syftar detta första steg till att göra magen mindre. Det andra steget är att skapa en bypass genom att ansluta tunntarms jejunum till magens övre del. Genom denna åtgärd rör sig maten direkt från magsäckens överdel till tunntarmen som begränsar absorptionen av kalorier. Det är verkligen hektiskt och smärtsamt, så Köp Mysimba och håll dig borta från kirurgiska ingrepp.

 

Denna operation kan utföras genom öppen operation där en curt görs i magen eller genom laparoskopi där minst fyra små snitt görs på magen. En kamera placeras på magen och ett laparoskop skickas in genom en av skärningarna. Alla andra instrument för förbikopplingen skickas in genom de andra små skärningarna. De flesta föredrar framför Viktminskning med Mysimba eftersom det är mindre smärta och inte behöver stanna på sjukhus. Det kommer inte heller att ta lång tid att genomföra.

Vad patienter bör veta

 

Det första patienterna bör göra är att informera sin läkare om mediciner de tar eller om de är gravida. För dem som röker kommer rökning att bromsa återhämtningen så det är bättre att avstå från att röka minst två veckor före operationen och undvika att röka långt efter. Efter operationen kommer kateter att användas för att samla urin och för dem som genomgår operation genom laparoskopi kan en annan kateter anslutas till nedre magsektion för att hjälpa till att tömma vätskor.

 

Risk

 

Precis som alla andra större operationer kan gastrisk bypass-operation vara riskabelt. Det är viktigt att patienterna förstår fullständigt risken innan de accepterar att genomgå någon operation. Det finns risk att reagera på mediciner eller andra allergiska reaktioner. Det kan finnas blodpropp som så småningom kan påverka lungorna. Det finns också möjlighet att drabbas av infektioner genererade genom det kirurgiska ingreppet. Så det föreslås att du går till Köp Contrave och håller dig borta från dessa situationer.