Find den bedste behandling for erektil dysfunktion

Warning message

The Webform.com service is due to shut down in 2023. Submissions to this form will soon be disabled. See the Webform.com blog for more information.
What is 4 + 3?

Mandlig impotens eller erektil dysfunktion er, når en mand har problemer med at opretholde eller opnå en erektion. Mens ED (erektil dysfunktion) er almindeligt problem hos ældre mænd, er det ikke en normal del af aldringsproceduren. Erektil dysfunktion er den anden mest almindelige type seksuel dysfunktion.

Normalt starter en erektion med seksuel stimulering fra noget, som en mand føler, tænker, hører, smager eller lugter. Signaler spredes fra hjernen til retningen af ​​penis, hvilket forårsager mere strøm af blod ind i penis. Det er den hydraulisk baserede effekt af blodet, der kommer og sidder fast i penis, hvilket resulterer i en god erektion.

Hvilke mulige årsager erektil dysfunktion?

De mest almindelige årsager til ED er forhøjet blodtryk, diabetes, rygning af cigaretter og højt kolesteroltal. Nogle af disse årsager aterosklerotiske ændringer eller beskadigelse af vaskulær på en eller anden måde. Det er skader på skader på blodkar eller blodkar, der forsyner penis, som oftest er årsagen til en mands ED.

Det meste af operationen, procedurerne og strålingen på prostata forårsager nogen skade eller traumer på nerverne samt blodkar, der forsyner penis, hvilket normalt forårsager problemet med erektil dysfunktion. Du kan prøve Alprostadil injektion for at løse ED-problemet hos mænd.

Nogle medikamenter resulterer godt i ED. Et par skader på en mands bækken eller lyske kan forårsage ED.

Psykologiske problemer som angst og depression kan endda forårsage ED, primært hos yngre mænd og kan behandles til Køb Caverject med en online recept.

Mænd, der har haft hjerne- eller rygmarvsskader, slagtilfælde og nerveproblemer såsom Alzheimers problem, forskellig sklerose og Parkinsons problem er mulige for at få ED.

Mænd, der har problemet med søvnforstyrrelser eller søvnapneaor, der er blevet seksuelt mishandlet som barn, har normalt erektil dysfunktion. Det foreslås, at du Køb Caverject injektioner for at overvinde situationen.

Mænd, der er plaget af tidlig sædafgang, har for det meste et højt tilstrækkeligt angstniveau til at forårsage et vis grad af ED.

Mænd, der er stillesiddende, overvægtige, ryger cigaretter og bruger medicin, er mulige for at få ED.

Mænd, der cykler meget på et tyndt sæde, har muligvis ED-problemer.

Nogle mænd med lavere testosteron eller andre hormonelle uregelmæssigheder har normalt ED.

Mænd, der ikke er aktive seksuelt i lang tid - ingen partner, dårligt ægteskab, fængsel - har et højere tilfælde af ED.

Analyse af problemet med erektil dysfunktion

Hver eneste patient ønsker en omhyggelig historie såvel som fysisk undersøgelse, da det er vigtigt i korrekt analyse af erektil dysfunktion. En undersøgelse af ultralyd af penis vil normalt blive brugt til at vurdere penisblodgennemstrømningen. En biothesiometri eller vibrationstest bruges til at evaluere følsomhed såvel som nervefunktion. Blodprøver udføres ofte for at evaluere hormonniveauer og for at kontrollere diabetesproblemet. Livsstilsforslag fremsættes normalt til behandling af erektil dysfunktion, såsom stop af medicin eller rygning og overdreven alkoholindtagelse.